Dokonalé provedení dortu vám umožní marcipánová hmota

Každý, kdo pekl někdy slavnostní dort, chtěl, aby jeho výtvor byl dokonalý. Nejen chuťově, ale by se také líbil oslavenci. Velmi šikovným pomocníkem se stává tato tvarovací surovina, která dodá konečnému cukrovinkovému výtvoru nezaměnitelný punc. Ať už vytvoříte stylizované číslo, figurku nebo květinovou ozdobu, vždy pomocí svých nápadů umožníte větší zážitek pro všechny zúčastněné. Dorty jsou potom jaká malá umělecká dílka. Můžete je ozdobit barevnými květinami, které stvoříte tak věrně, že by nikdo nepoznal, že si na nich může i pochutnat. Nebo figurkou sportovce či autíčkem pro malého chlapce. To vše vám umožní cukrářská surovina, která má své kořeny až v Orientu.

I očima jíme

O tom, že člověk jí i očima možná neslyšíte poprvé. Vždyť právě zrak je tím, který pomůže upoutat pozornost ostatním smyslům. O jídle to platí dvojnásob, vonící kuchyně přiláká, stejně jako krásně upravené jídlo. A když je tím jídlem navíc krásně nazdobený dort! Chutě se sbíhají, i při pouhém pohledu na slavnostní stůl. Cukrářské řemeslo je pravým rájem gurmánů a obdivovatelů uměleckých věcí. Když v orientálních zemích vymysleli směs oloupaných mandlí a cukru, netušili jistě, jak daleko se úpravy z této tvarovací pochutiny dostanou. Marcipánová hmota dodává konečné nádherné řešení při výrobě těch nejslavnostnějších dortů.
 

Dokonalé provedení dortu vám umožní marcipánová hmota
4.5 (90%)2